Verzenden

Wanneer je een mooie kofferschat gekocht hebt wil je deze natuurlijk snel in huis hebben, daarvoor zal ik mijn best doen!

Jouw aankoop wordt in principe zo snel mogelijk verzonden, binnen twee werkdagen na je afgeronde bestelling. Mocht het zo zijn dat dit een keer niet lukt laat ik dat weten.

Ik verzend pakketjes op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Zodra je bestelling verzonden is laat ik dit weten + eventueel Track & Trace

Je gekochte item wordt zorgvuldig en mooi ingepakt voor verzending.

Pakketjes worden verzonden naar het opgegeven afleveradres. Mocht dit niet juist zijn of er zijn wijzigingen laat dit dan weten! Mocht een pakketje kwijtraken of verkeerd afgeleverd worden doordat het adres niet klopt is Silly Old Suitcase daarvoor niet verantwoordelijk.

 

Voor het verzenden van je bestelling gelden de volgende tarieven:

Nederland

Brievenbuspost 0 gram tot 50 gram zonder Track & Trace €2,00

Brievenbuspost 50 gram tot  100 gram zonder Track & Trace €3,00

Brievenbuspost 100 gram tot 350 gram zonder Track & Trace €3,85

Brievenbuspakketje 350 gram tot 2 kilo met Track & Trace  € 4,60

Pakketpost 2 tot 5 kilo met Track & Trace  € 7,25

Gratis verzending vanaf €50,00

 

Europa 1

Brievenbuspakket 0 tot 100 gram met Track & Trace €4,65

Brievenbuspakket 100 gram tot 350 gram met Track & Trace €7,75

Brievenbuspakket 350 gram tot 2 kilo met Track & Trace €9,30

Pakketpost 0 tot 2 kilo €15,00

Gratis verzending vanaf €75,00

 

Bestellingen worden verzonden door PostNL. Mede door de drukte bij PostNL als gevolg van het Corona virus kan de verzending langer duren.

Brievenbuspost tot en met 350 gram wordt verstuurd zonder Track & Trace basistarief, brievenbuspost vanaf 350 gram als brievenbuspakketje met Track & Trace. Het is mogelijk om jouw pakketje tot 350 gram met Track & Trace te laten versturen. Mocht je dit willen, laat het even weten, dan pas ik de verzendkosten aan. In het geval van verzending zonder Track & Trace ben ik niet verantwoordelijk voor het kwijtraken van het pakketje en kan ik geen info geven over waar het pakketje is.

Woon je in Vrouwenpolder? Kies dan voor de optie "afhalen bij winkelier" Ik bezorg jouw bestelling dan zo snel mogelijk bij je thuis!

Woon je in de buurt van Vrouwenpolder en wil je de bestelling ophalen?  Dan kies je voor de optie "afhalen bij winkelier" en dan laat ik je weten wanneer je bestelling voor je klaar staat.

Silly Old Suitcase  Nieuwstraat 20  Vrouwenpolder  Zeeland

Hopelijk wordt je blij van het ontvangen en uitpakken van je bestelling!   Laat je me weten wat je ervan vindt? 

Véél plezier van je aankoop!

 

 

 

 

© 2020 - 2021 Silly Old Suitcase | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel